Volkan Demirel Logo
11OCAK 2011
Emre, Volkan, Özer Ve Berk Takımla Çalıştı

Emre, Volkan, Özer Ve Berk Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, ikinci yarı hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Sakatlıkları ve rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılamayan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Özer Hurmacı ve Berk Elitez, sabah idmanında takımla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, el topunun ardından dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Joseph Yobo, Issiar Dia ve Daniel Güiza, takımdan ayrı olara yaptıkları düz koşunun ardından, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptıkları istasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Soğuk algınlığı geçiren Selçuk Şahin ve sol üst baldırında ağrıları bulunan Gökhan Gönül antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. U19 Milli Takımı aday kadrosunda bulunan Okan Alkan da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz hazırlıklarına, 12 Ocak Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 10.30’da başlayacak ve basına kapalı tutulacak bu antrenmanın ardından Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası’nda Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 13 Ocak Perşembe günü oynayacağı maç için, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Malatya’ya hareket edecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ