Volkan Demirel Logo
08KASIM 2011
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Oyuncularımız, teknik heyetimiz ve personelimiz antrenman öncesinde bayramlaştı. 

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 30 dakika dayanıklılık koşusu yapıldı. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. 


A Milli Takımımızın Hırvatistan’la oynayacağı EURO 2012 play-off karşılaşması için Milli takım kampında bulunan; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Caner Erkin’in yanı sıra Nijerya’nın Botswana ve Zambia ile yapacağı maçlar için ülkesinin Milli takımında bulunan Joseph Yobo ve Kamerun’un Sudan, Fas ve Cezayir ile yapacağı maçlar için ülkesinin Milli takımına katılan Henri Bienvenu ile A2 Milli Takımımızın Norveç ile yapacağı maç için A2 takım kampına katılan Mert Günok antrenmana katılmadı.

 

Öte yandan tedavileri devam eden Reto Ziegler ile Cristian Baroni, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile yaptıkları hafif tempolu yürüyüşün ardından tesislere geçerek tedavilerini sürdürdüler. Serkan Kırıntılı ile Issiar Dia’nın da tedavisine devam edildi.

 

Hazırlıklar çift antrenmanla devam edecek

 

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını 09 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basına kapalı, 18.00’de başlayacak  antrennman ise basına açık gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ