Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 Fenerbahçe

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 Fenerbahçe

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 25. Hafta
Stat: Yeni Malatya Stadyumu
Hakem: Mete Kalkavan 

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe, Giuliano Victor De Paula, Jose Fernandao.
 
-Fenerbahçemiz, 7 yıl sonra Malatya'da maça çıkacak. Sarı-lacivertliler, 13 Ocak 2011'de Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmişti. İki takım Süper Lig'de ikinci kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçemiz, sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini 3-1 mağlup etmişti.
 
-Profesyonel Futbol Takımımız ligde geride kalan 24 haftalık bölümü 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyetle geçti. 44 puanı bulunan Takımımız, 25. haftaya 4. sırada girdi.
 
-Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Malatya temsilcisinin 9 galibiyeti, 7 beraberliği ve 8 mağlubiyeti bulunuyor. Ligde son 2 maçını da galip bitiren sarı-siyahlılar 34 puanla 9. sırada yer alıyor.
 
Her iki takım oyuncuları da ısınmak için oyun alanında.
 
Isınma hareketlerini tamamlayan futbolcular, soyunma odalarına gitti.
 
Her iki takım oyuncuları da seremoni için oyun alanında.
 
İstiklal Marşımız okundu.
 
90+2' GOOOLLLLLLLLLLLLLLLL... GOOOOOOOLLLLLLLLLL... GOOOLLLLLLLLLLLLLLLL. Giuliano Victor De Paula takımımızın 2.golünü attı. 
 
90' Karşılaşmanın sonuna 7 dakika ilave edildi.
 
82' Evkur Yeni Malatyaspor atağında Buğra sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
 
73' Fenerbahçemizin atağında Dirar sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top auta çıktı.
 
70' Fenerbahçemizde ikinci oyuncu değişikliği... Fernandao'nun yerine Alper Potuk oyunda.
 
65' Fenerbahçemizde Aatif Chahechouhe sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top auta çıktı.
 
64' Evkur Yeni Malatyaspor atağında Adem Büyük ceza sahası içine gelen topa yükseldi kafayı vurdu ama kalecimiz Volkan Demirel topu harika bir şekilde kornere çeldi.
 
61' Fenerbahçemiz gole çok yaklaştı. Fernandao ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya yerden vurdu ve top direkten döndü.
 
60' Fenerbahçemiz Jose Fernandao ile ikinci gole yaklaştı. Nabil Dirar'ın ceza sahasına yaptığı ortaya yükselen Fernandao oldu. Onun kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.
 
59' Fenerbahçemizde Roman Neustadter oyundan çıkıyor. Yerine Luis Neto oyunda.
 
51' Evkur Yeni Malatyaspor atağında Chebake sağ kanattan ortasını yaptı ama Martin Skrtel topu uzaklaştırdı.
 
47' Evkur Yeni Malatyaspor'da Aytaç sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
 
46' İkinci yarıya ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor başladı.
 
45+1' İlk yarı Fenerbahçemizin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
 
45' İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
 
 
38' Evkur Yeni Malatyaspor atağında Okechukwu Azubuike sağ kanata doğru pas verdi ama savunmamız topu uzaklaştırdı.
 
34' GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL... GOOOOLLLLLLLLLLLLLL... GOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL.. Fenerbahçemiz Roman Neustadter'in golüyle maçta 1-0 öne geçti.
 
30' Hasan Ali Kaldırım korneri kullandı. Ceza sahasında Martin Skrtel boş pozisyonda kafayı vurdu. Top sağdan auta çıktı. 
 
29' Orta alanda topu alan Mehmet Topal, soldan bindiren Hasan Ali Kaldırım'ı gördü. Hasan Ali kaleyi karşısına aldı, sert vurdu ancak top defanstan sekti.
 
27' Sol kanatta Fernandao ile tek pas yapan Hasan Ali, ortasını yolladı ancak kale önünde ev sahibi defansı uzaklaştırdı. 
 
20' Ev sahibi bir köşe vuruşu daha kullanıyor. Yeni Malatyaspor korneri kullandı. Ceza sahası dışına seken topa Buğra vurdu. Top direkten döndü. Volkan'ın müdahalesinden sonra Adem kale önünde topu aldı, vuruşunda ağları buldu ama ofsayt bayrağı kalktı. 
 
18' Soldan  yapılan ortada gelen topa Boutaib yükseldi ama savunmamız topu kornere yolladı. Evkur Yeni Malatyaspor korneri kullandı. Seken topa ceza alanı içinde Mina kafayı vurdu, kaptanımız Volkan son anda tokatlayarak kornere yolladı. 
 
16' Ev sahibi takım Adem Büyük ile kalemizde. Ceza sahasının hemen dışından kaleyi düşününen Adem Büyük'ün şutu auta gitti.
 
14' Defansımızdan ceza alanı önüne seken topa Sadık gelişine vurdu, bu şut da savunmamızdan döndü. 
 
5' Evkur Yeni Malatyaspor'da Boutaib kaleye uzaklardan sağ köşeye sert vurdu. Kalecimiz Volkan Demirel mükemmel bir kurtarışla topu çeldi. 
 
4' Evkur Yeni Malatyaspor defansındaki anlaşmazlık esnasında Giuliano araya girdi. Brezilyalı yıldız, seri hareketlerle rakip ceza alanına girmek istedi ancak son anda savunma araya girdi. 
 
3' Aytaç Kara, kazanılan serbest vuruşu ceza sahamıza gönderdi, Josef de Souza araya girerek topu uzaklaştırdı. 
 
2' Evkur Yeni Malatyaspor atağında Adem sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmamız topu uzaklaştırdı.
 
1' Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

PAYLAŞ