Volkan Demirel Logo
09MAYIS 2012
Galatasaray Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 6. Hafta mücadelesinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislerimize gelen Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ali Yıldırım da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren çalışma basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız 5 gruba ayrıldı. 2’şerli ayak tenisi maçları yapan oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamlandı.

Moussa Sow ile Sezer Öztürk antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamlarken, Alex de Souza, Volkan Demirel ve Erten Ersu’nun ise tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

Fenerbahçemiz Galatasaray maçının hazırlıklarını 10 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başalayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ