Volkan Demirel Logo
14MART 2009
Hazırlıklar Başladı

Hazırlıklar Başladı

20 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Bursaspor maçının hazırlıkları ara vermeden başladı. Samandıra Kamp Merkezi'nde sabah saat 11.00'de başlayan antrenmana Alex, Deivid ve Volkan Demirel sakatlıkları dolayısı ile katılmadılar. Teknik direktörümüz Luis Aragones'in sahada yaptığı mini toplantı ile antrenmana başlayan oyucularımız, Carlos Cascallana'nın yaptırdığı ısınma ve koordinasyon çalışmasından sonra iki takıma ayrıldı. Akşam Kocaelispor maçında görev alan oyuncularımız Cesar Mendiando ile yenilenme çalışması yaparken, kalan oyuncularımız dar alanda yaptıkları çift kale maç ile antrenmanı noktaladı. Teknik direktörümüz antrenman devam ederken, Lugano, Deniz, Güiza ve Uğur'la bir görüşme yaptı.

Alex Bursapor maçında yok

Kocaelispor maçının 2. yarısında kas zorlanması ve ağrı şikayeti yaşayan Brezilyalı oyuncumuz Alex'in Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR'ında 1-2 derece arası kas zorlanması tespit edildiği, sol arka uyluk bölümünün dışında sağ diz arka bölgedeki kaslarda da ağrı şikayeti olduğu ancak MR'da önemli bir şey gözükmediğini açıklayan doktorumuz Piyer Arzuman "Alex'in büyük ihtimalle Bursaspor maçında görev alamayacağını, tedavisine süratle başlanıldığını "söyledi.

Pazar gününü izinli geçirecekler

Profesyonel Futbol Takımımız Pazar gününü izinli geçirecek. Pazartesi günü sabah saat 11.00'de Bursaspor maçı hazırlıklarına devam edilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, BAŞLADI