Volkan Demirel Logo
12NİSAN 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 2 grup dar alanda çift kale maç, diğer grup kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde düz koşu yaptı. Gruplar bu çalışmayı, antrenmanın sonuna kadar dönüşümlü olarak sürdürdü. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalelerde dönüşümlü olarak görev aldı. Antrenmanın ikinci bölümünde sol kasığında ağrı hisseden Semih Şentürk, çalışmayı yarım bıraktı.

Çocuğu rahatsızlandığı için dün geceyi uykusuz geçiren Diego Lugano antrenmanı çıkmadı. Lugano, kendisine verilen program dahilinde tesislerde ayrı bir çalışma yaptı. Selçuk Şahin ve Issiar Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada, toplu ve topsuz yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. A2 Takımımızın A2 Ligi’nde bugün Beşiktaş ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alan oyuncularımız Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez de antrenmanda yer almadı.

Takımımızın Gaziantepspor maçı hazırlıkları, 13 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR