Volkan Demirel Logo
22ŞUBAT 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi. 

İki gruba ayrılan takımızdan bir grup idmana salonda yaptıkları çalışma ile başlarken ikinci grup sahada 5’e 2 top kapma ve  pas çalışmasının yanı sıra dar alanda 4’e 4 hücum ve defans organizasyonları ile çalışmalarını tamamlayarak idmanlarını salonda sürdürdü.
 
İlk grup ise salondaki çalışmalarının ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dönüşümlü olarak dar alanda hücum ve defans organizasyonları yaparak idmanı tamamladı. 

Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Volkan Demirel ve Miroslav Stoch takımdan ayrı koşu yaptı. Sezer Öztürk’ün tedavisine Almanya’da devam edildi. U-17 Milli takım kampında bulunan Recep Niyaz ise antrenmanda yer almadı.

Profesyonel Futbol Takımımız, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 23 Şubat Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacakları antrenmanla sürdürecek.
 
Saat 11.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR