Volkan Demirel Logo
07MAYIS 2011
Kdç Karabükspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Kdç Karabükspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 32 haftasında deplasmanda KDÇ Karabükspor ile oynacağı maç için Karabük’e giden Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanı Başkanımız Aziz Yıldırım ile yöneticilerimizden Ali Yıldırım da takip etti. 

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat  15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon  hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman oyuncularımızın yaptığı bireysel çalışmalarla tamamlandı. Kalecilerimiz, Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

 

Bu antrenmanla  KDÇ Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Takımımız kamp yaptığı otele geçerek, maç saatini beklemeye başladı.


PAYLAŞ