Volkan Demirel Logo
25AĞUSTOS 2010
Paok Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Paok Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, yarın sahasında Yunanistan’ın PAOK takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak, tesislerde kampa girdi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. İlk 15 dakikası basına da açık tutulan antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman 3 grup halinde 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti ve taktik ağırlıklı çift kale maçlarla sona erdi.

Sakatlıkları süren Bilica, Semih ve Güiza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.  Gökhan Ünal ve Berk Elitez kondisyoner Alper Aşçı, Volkan Demirel ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak salonda ve sahada yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Takımımız Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

PAYLAŞ