Volkan Demirel Logo
12KASIM 2008
Sabah Kondüsyon Akşam Teknik Çalıştılar

Sabah Kondüsyon Akşam Teknik Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında, 15 kasım Cumartesi günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ankaraspor ile  yapacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bu sabah Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği antrenmanla yeniden başladı. 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca takımımız kademeli koşu yaptı.
Teknik Direktörmüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı. Aragones'in saha ortasında oyuncularımızla yaptığı mini toplantının ardından, kalecilerimiz Volkan Babacan ve Mert Günok, takımdan ayrılarak üst sahada Kaleci Antrenörümüz Angel Ferez  yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Diğer oyuncularımız ise yaklaşık 5 kilometre kademeli koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Koşu boyunca zaman zaman tempo düşerken, zaman zaman da deparlarla tempo yükseldi. Antrenmana, Sakatlıkları süren Tümer ve Güiza'nın yanı sıra boğaz enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel ve sağ kasığında ağrı hisseden Can Arat da katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Antrenmana çıkan Alex ise, bir süre Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan'la sahada koştuktan sonra, çalışmalarına tesislerde devam etti. Gribal enfeksiyon geçiren Uğur Boral da, son bölümlerde antrenmanı yarım bıraktı. Takımımız, günün ikinci antrenmanını saat 17.00'de yapacak.


Akşam idmanından notlar:

Takımımız günün ikinci idmanında ise sabah yapılan kondüsyon çalışmasının ardından bu kez topla teknik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Takımımız Carlos Cascallana yönetiminde düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra iki gruba ayrıldı. İki grup top çalma ve kontrollü pasa yönelik bir çalışma yaptı. Sonrasında ise birleşen gruplar dar alanda kalecisiz kontrollü pasa yönelik bir çalışma programı izledi. Tek pas çalışması yapılırken topu ayağında fazla tutan Kazım'ı Aragones uyardı. Takımımız ayrıca geniş alanda pas ve prese dayalı bir çalışma da yaptı.
Sakatlıkları bulunan Güiza ve Tümer'in dışında gribal enfeksiyon geçiren Uğur Boral da idmana katılmadı. Alex ve Can ise takımdan ayrı kondisyoner Dolu Aslan yönetiminde düz koşu yaptı.
Sabah idmanında yer almayan kalecimiz Volkan Demirel ise akşam idmanına katıldı.
İdmanı Asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın da bir süre izledi. Antrenman sonrası  28 yaşına giren Uruguaylı oyuncumuz Lugano'nun kamp tesislerinde doğum günü kutlandı.


PAYLAŞ