Volkan Demirel Logo
31AĞUSTOS 2012
Sivasspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Sivasspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında,  2. Eylül Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Spartak Moskova maçının ilk on birinde başlayan oyuncularımız, salonda kuvvet çalışması ve sahada çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıklarını antrenmanı dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla sürdürdü. Antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Sakatlıkları süren oyuncularımız Volkan Demirel, Serdar Kesimal ve Milos Krasic, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Sivasspor maçı hazırlıklarını, 1 Eylül Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 11.00’de başlayacak ve basını kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından Takımımız, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Sivas’a hareket edecek.


PAYLAŞ