Volkan Demirel Logo
10EYLÜL 2012
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 35 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda, 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.  Ardından şut ve kanat organizasyonlarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Özgür Çek ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları bulunan Milos Krasic, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Moussa Sow tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak tesislerimizde sürdürdü.  Kalecimiz Volkan Demirel ise Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile yaptığı antrenmanın ardından, çift kale maçta ortada görev alarak antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 11 Eylül Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ