Volkan Demirel Logo
23EYLÜL 2011
Volkan: “Kazanmasını Bildik”

Volkan: “Kazanmasını Bildik”

Kalecimiz Volkan Demirel, Kayserispor deplasmanında 3 puanla ayrılmanın önemli olduğunu belirterek, 1  golle de olsa kazanmasını bildiklerini söyledi.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, "Geçen sene hem Kayseri'de hem de Gaziantep'te puan kaybetmiştik. Bu sene önemli deplasmanlardan 3 puan almak, ilerleyen zamanlarda işimize yarayacak. Hedef kazanmaktı, zor geçeceğini biliyorduk. Bir golle de olsa kazanmasını bildik. Taraftarımız da bize çok iyi destek verdi, onların yanımızda olması bize kuvvet veriyor. Bugün kendilerine ayrılan yerde bizi iyi desteklediler, teşekkür ediyoruz hepsine. Amaç kazanmaktı ve kazandık, mutluyuz" dedi.

 

Milli maç arasına kadar 15 puan hedeflediklerini ancak Manisaspor beraberliği ile bunun gerçekleşmediğini ifade eden Volkan, "Biz milli takım arasına kadar 15 puanla girmeyi hedeflemiştik. 2 puanı geçen hafta bıraktık. Gelecek hafta İstanbul Büyükşehir maçı var, onu da kazanırsak 13 puanla milli takım arasına geçeceğiz. Gönül isterdi ki 5'te 5 yapmak ama geçen hafta olmadı. Ancak o maçta puandan öte tribünlerimiz öne çıktı. Bu galibiyeti, geçen hafta tribünlere gelen taraftarımıza armağan ediyoruz. Biz o gün ummadığımız bir ortamla karşılaştık. Bu da Fenerbahçe'nin dünyanın gözde kulüplerinden, en önemli taraftar kitlesinden birine sahip olduğumuzu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ