Volkan Demirel Logo
11EKİM 2012
Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, 3 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 11.00 başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Oyuncularımız salonda yaptıkları kuvvet çalışmaları ve sahada yaptıkları dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı. Sırp oyuncumuz Milos Krsic, salonda ekstradan izokinetik kuvvet çalışması da yaptı.

A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncumuz Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan oyuncularımız Moussa Sow, Dirk Kuyt, Raul Meireles ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı. Sol dizinde ödeme bağlı ağrı hareket kısıtlılığı ve ön çapraz bağlarında gerilme tespit edilen ve bu nedenle Nijerya Milli Takımı kadrosundan çıkartılan Joseph Yobo, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına, 12 Ekim Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00 başlayacak ilk antrenman basın mensuplarına açık, saat 18.00’de başlayacak ikinci antrenman ise basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ