Volkan Demirel Logo
30EYLÜL 2014
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.30’da başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Oyuncularımız, koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından antrenmanı dar alanda minyatür kalelerden oluşan maçla tamamladı. Maçı kazanan takımın oyuncuları objektiflerimize galibiyet pozu verdi.

Raul Meireles takımla çalıştı
Portekizli oyuncu takımdaki yerini aldı. Raul Meireles antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Kalecilerimizden Volkan Demirel ve İsmet Yumakoğulları ise takımdan ayrı saha çalışması yaptı.
Daha önce sol kalça bölgesinde ezilme olan ve Akhisar Belediye maçında aynı bölgeye darbe alan Mehmet Topal tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışırken, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz ve Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını 1 Ekim Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilecek antrenman saat 11.00’de başlayacak.
 

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR